Microsoft account
Intro Microsoft 365
Word
EXCEL
Teams
OneNote

Verken de wondere wereld van Microsoft 365

Stap binnen in een universum van productiviteit en creativiteit. Met een Microsoft-account ontsluit je de kracht van apps zoals Teams, Outlook, OneDrive, Excel, PowerPoint, Word en nog veel meer. Werk samen, communiceer efficiënt, sla je bestanden veilig op en creëer verbluffende documenten – waar je ook bent.

Jouw sleutel tot onbegrensde mogelijkheden:

  • Eén account voor alles: Vergeet ingewikkelde inloggegevens. Met één Microsoft-account heb je toegang tot al je favoriete Microsoft-apps en -services.
  • Flexibiliteit troef: Werk naadloos op al je apparaten. Of je nu op je laptop, smartphone of tablet zit, je gegevens zijn altijd binnen handbereik.
  • Veiligheid voorop: Microsoft hecht veel belang aan de veiligheid van jouw data. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen zijn je bestanden altijd beschermd.

Maak kennis met de apps die je leven een boost geven:

Teams: Vergroot je productiviteit met naadloze teamwork. Werk samen aan projecten, chat met collega’s en organiseer online meetings.

Outlook: Beheer je e-mails, agenda en contactpersonen met één krachtige tool. Blijf op de hoogte van wat er speelt en mis nooit meer een afspraak.

OneDrive: Sla je bestanden veilig op in de cloud en deel ze eenvoudig met anderen. Maak back-ups van je belangrijke documenten en geniet van extra opslagruimte.

Word: Creëer professionele documenten met de kracht van Word. Maak gebruik van sjablonen, voeg afbeeldingen toe en stel je document op zoals jij dat wilt.

Excel: Analyseer je data met krachtige tools en maak heldere visualisaties. Maak spreadsheets, grafieken en tabellen om je data inzichtelijk te maken.

PowerPoint: Maak verbluffende presentaties met PowerPoint. Ontwerp je presentaties met professionele sjablonen, voeg afbeeldingen en video’s toe en maak je verhaal boeiend.

OneNote: Organiseer je notities met OneNote. Maak notities tijdens meetings, schrijf je ideeën op en bewaar al je belangrijke informatie in één centrale plek.

En nog veel meer: Microsoft 365 biedt nog veel meer apps om je leven te veraangenamen. Ontdek de kracht van Access, Publisher, Sway en Forms om je productiviteit te verhogen, je creativiteit te ontplooien en je te verbinden met anderen.


Extra tips:

  • Maak een uniek en sterk wachtwoord. Dit helpt je account te beschermen tegen hackers.
  • Gebruik een e-mailadres dat je regelmatig gebruikt. Zo ontvang je belangrijke updates en informatie over je account.
  • Voeg extra beveiligingsinstellingen toe. Zoals tweestapsverificatie, om je account nog beter te beveiligen.