Learningfever

Klassikaal onderwijs op de traditionele manier? Dat voldoet steeds minder aan de verwachtingen en standaarden van vandaag. Daarom heeft Multimedi zijn eigen Learning Management System Learningfever ontwikkeld.

Onze opleidingen kennen een specifieke aanpak en zijn vaak in verschillende vormen te verkrijgen. In al onze opleidingen volgen wij onze didactische en agogische aanpak die je kan terugvinden op onze website.

Onze opleidingen zijn voltijdse hybride trajecten waarbij we begeleide lessen afwisselen met begeleide zelfstudie en zelfstandig leren.

Elk hybride traject kan ook op zelfstandige basis worden gevolgd.

 

Onze aanpak

Aanpak Multimedi eerste
Kies jouw traject

Trajecten op maat

Als Hybride traject betekent dit dat wij een basis pad hebben ontwikkeld voor elke deelnemer. Aan de hand van testen, examens en projecten werk je de modules van dit pad af. Als je alle verplichte modules hebt afgewerkt, verkrijg je het Multimedi Certificaat van deze opleiding.

Naast de verplichte Modules heb je als deelnemer ook de mogelijkheid om uitbreidingen te volgen. Dit zijn modules om een gelijkende technologie onder de knie te krijgen, dieper te gaan in een bepaalde technologie of een van onze vele Live Coding Sessions, waar we samen een App opbouwen in RealTime.

 

Lessen en Leerstof

De trajecten bestaan uit coaching lessen die worden gegeven door onze training experten en jou bepaalde onderwerpen stap voor stap bijbrengen, begeleide zelfstudie waarbij je toegang krijgt tot ons leerplatform LearningFever om de leerstof te exploreren en zelfstandig te leren. Daarbij ga je zelf actief op zoek op het internet naar de nodige kennis, voorbeelden en oefeningen. Bij vragen over de leerstof kan je steeds terecht bij jouw persoonlijke coach.

Deze methodieken wisselen zich sterk af. Wil je weten hoe dit verdeeld zit in de opleiding van jouw keuze, vraag dan een voorbeeld lessenrooster op via onze contact pagina.

 
Persoonlijke coach aanpak