Waarden

De waarden die we als bedrijf naar buiten uitdragen, zijn ook de waarden waar we intern achter staan en op inzetten.

Betrokken & duurzaam

Naast onze klanten, willen we ook onze eigen medewerkers van binnenuit en op een duurzame manier versterken. We zijn betrokken en denken mee over jouw loopbaan. Door het creëren van groeikansen en een waarderende omgeving, ondersteunen we jou om je talenten te ontplooien.

Pragmatisch & meedenkend

Doorheen je loopbaan bij Obelisk zorgen we voor voldoende ruimte om jezelf te challengen en regelmatig uit je comfortzone te komen. Samen met collega’s stel je dingen in vraag, deel je kennis en ervaringen, en leer je van elkaar.

Ervaren & kwalitatief

Door ook intern te vertrekken vanuit een degelijke onderbouwing en ruime ervaring, bieden we onze medewerkers kwalitatieve begeleiding doorheen hun loopbaan bij Obelisk. We ondersteunen, bevragen en zoeken samen naar oplossingen waar nodig.

Authentiek & betrouwbaar

Bij Obelisk hechten belang aan integriteit en eerlijkheid. We stimuleren onze medewerkers om zichzelf te zijn en communiceren met openheid en respect. Door ook als organisatie authentiek te blijven, creëren we een veilige omgeving waarin vertrouwen een grote rol speelt en kwetsbaarheden bespreekbaar zijn.