Profielfoto

Voeg een professionele profielfoto toe aan je linkedIn profiel.

Kies er één vanuit een foto op je GSM, Instagram, Facebook, of ga tegen een neutrale muur staan en laat iemand een foto van je maken.  

This image has an empty alt attribute; its file name is profielfoto-1.png

Is je foto duidelijk en herkenbaar? Tips voor het nemen van een goede profielfoto op linkedIN vind je hier:

Extra tip: trek de foto van op zeker 3 meter afstand, zo heb je genoeg ruimte op de foto om er de cirkelvormige profielfoto uit te halen voor linkedIn.

Je kan je foto bewerken in foto bewerking applicaties. Zo kan je een donkere foto helderder maken. Apps zijn bijvoorbeeld Snapseed , VSCO, lightroom,…

This image has an empty alt attribute; its file name is profielfoto-3-1024x520.png
Hier zie je het effect van een foto bewerking app

Hoe weet je nu of je foto professioneel genoeg is? Je kan de kwaliteit van je foto laten beoordelen via www.photofeeler.com . Hier kan je op 3 factoren beoordeeld worden: hoe competent zie je er uit, hoe ‘likeable’ en hoe ‘infuential’. Het is gratis, maar je moet wel eerst zelf foto’s beoordelen. Je kan zo ook het effect van enkele foto’s vergelijken. Zorg wel dat je voldoende ‘stemmen’ hebt, anders is de stemming niet echt berekenbaar. Tip: de mensen die op photofeeler evalueren zijn vrij streng, behaal je een score van ongeveer 6 dan zit je al vrij goed!

This image has an empty alt attribute; its file name is profielfoto-4.png

Tot slot: zet de zichtbaarheid van je foto op ‘openbaar’. Mensen voelen veel meer verbinding met iemand wanneer ze een foto zien. Klik op je foto, je kan de zichtbaarheid aanpassen naast het balkje bij het icoon in de vorm van een oog.

This image has an empty alt attribute; its file name is profielfoto-5-1.png