Professionele geschiedenis


In het onderdeel ‘professionele geschiedenis’ van je profielpagina schrijf je je vorige werkervaringen neer.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-7.png

Tip: wanneer je een werkervaring wilt toevoegen en een bedrijf wilt typen in het vak ‘bedrijf’, zorg dan dat je de correcte link het het bedrijf gebruikt. Enkel dan zal je een mooi bedrijfslogo zien bij je werkervaringen op je profiel. Je typt de naam van het bedrijf en wacht totdat er een lijst van bedrijven opkomt. Kies het juiste bedrijf met het juiste logo uit de lijst. Staat het bedrijf er niet tussen? Dan heeft dit bedrijf waarschijnlijk geen bedrijfspagina op linkedIn. Dan kan je het alsnog zelf typen en zal er geen logo verschijnen op je profiel.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-2-1.png
This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-1.png

Tip: schrijf bij iedere werkervaring minstens 3 taken die je uitvoerde. Vermijd lange zinnen tekst, schrijf in kerwoorden. Omschrijf ook vooral de relevante taken voor je nieuwe job en vermijd te veel onnodige extra’s.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-3.png

Tip: voeg ook vrijwilligerswerk en stages toe.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-4-1-951x1024.png

Studieverleden: vermeld de opleidingen die je volgde. Probeer ook hier de juiste school met logo te kiezen. Dit oogt professioneler. Vermeld enkel de professionele opleidingen die een extra geven aan je CV. Hobbymatige opleidingen zoals bijvoorbeeld ‘bloemschikking’ hoef je hier niet te vermelden.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-5-1.png

Volg je momenteel een beroepsopleiding bij VDAB? Hier kan je kiezen. Je kan deze toevoegen aan je opleidingen of je kan deze als laatste werkervaring noteren. Indien je voor het laatste kiest, kies dan ‘VDAB OPLEIDINGSCENTRUM’ als bedrijf. Het voordeel van deze laatste keuze is dat je opleiding meteen in het oog springt als huidige of recente professionele ervaring.

This image has an empty alt attribute; its file name is werkervaring-6-1.png