Poll’s in Zoom

https://youtu.be/erz4xtQHoVs

Overzicht

Met de polling-functie voor meetings kunt u single-choice of multiple-choice polling-vragen voor uw meetings maken. U kunt de poll tijdens uw vergadering starten en de reacties van uw bezoekers verzamelen. U kunt ook na de vergadering een rapport van polling downloaden. Peilingen kunnen ook anoniem worden uitgevoerd als u geen deelnemersinformatie met de peilingsresultaten wilt verzamelen.

Kan je onderstaande functies niet uitvoeren: contacteer Tom of Nick

Een poll creëren

 1. Ga naar de  webpagina zoom.us en click bovenaan op ‘my account’.
 2. Aan de linkerkant click je op het tabblad Vergaderingen en klik op uw geplande vergadering. Als u geen geplande vergadering heeft, plan dan nu een vergadering .
 3. Scrol op de pagina voor vergaderbeheer naar beneden om de optie Poll te vinden . Klik op Toevoegen om te beginnen met het maken van de poll.
 4. Voer een titel en je eerste vraag in. 
  • (Optioneel) Vink het vakje aan om de peiling anoniem te maken, zodat de informatie van de deelnemer tijdens de vergadering en in de rapporten anoniem blijft. 
  • Selecteer of u wilt dat de vraag een enkele keuze is (deelnemers kunnen slechts één antwoord kiezen) of een meerkeuzevraag (deelnemers kunnen meerdere antwoorden kiezen).
 5. Typ de antwoorden op uw vraag in en klik onderaan op  Opslaan .
 6. Als u een nieuwe vraag wilt toevoegen, klikt u op Een vraag  toevoegen  om een ​​nieuwe vraag voor die specifieke poll te maken.
 7. U kunt meer peilingen toevoegen door stap 2 te herhalen .

U kunt ook een poll maken door tijdens de vergadering op Polling te klikken . Dit opent uw standaard webbrowser waar u extra peilingen of vragen kunt toevoegen. 

Opmerking : u kunt maximaal 25 peilingen maken voor een enkele vergadering.

Een poll starten

 1. Start de geplande Zoom-vergadering waarvoor polling is ingeschakeld.
 2. Selecteer de optie Polling in de menubalk.
 3. Selecteer de peiling die u wilt starten.
 4. Klik op Poll starten .
 5. De deelnemers aan de vergadering worden nu gevraagd om de pollvragen te beantwoorden. De host kan de resultaten live bekijken.
 6. Als je de poll wilt stoppen, klik je op  Poll beëindigen .
 7. Klik op Resultaten delen als u de resultaten met de deelnemers aan de vergadering wilt  delen .

  De deelnemers zien dan de resultaten van de pollvragen.

Een rapport met enquêteresultaten downloaden

Na afloop van de meeting kunt u een rapport downloaden van de poll resultaten. Als registratie was ingeschakeld en de poll niet anoniem was, worden de namen en e-mailadressen van de deelnemers weergegeven. Als registratie niet was ingeschakeld, worden de resultaten weergegeven, maar worden de gebruikers vermeld als “Gast”. Als de peiling anoniem was, wordt er “anoniem” weergegeven voor de namen en e-mailadressen van de deelnemers. Leer meer .