De H5P-plugin

H5P: Testing:

1. Interactieve Video

Hierboven plakten we de “shortcode” van h5p om de corresponderende inhoud te koppelen.

Bemerk dat we een vimeo video geupload hebben, waarvoor we de “url” linken door binnen vimeo bij het filmpje in kwestie links te klikken op “distribution > video file links” waarbij we bij High Dev (mp4) de copy link aanklikten. Deze link wordt geaccepteerd door h5p.

(zoals uitgelegd hier: https://h5p.org/documentation/for-authors/vimeo-pro)

De bookmarks die we toevoegen zijn opvraagbaar voor snelle navigatie binnen filmpjes

Tevens kunnen we een kwis toevoegen op bepaalde timestamps (die eventueel correct beantwoord moeten worden om verder te mogen).

Bemerk: je kan ook de setting instellen dat men niet kan aanklikken waar men in de video wil vervolgen; dit kan eerder negatief zijn echter (stel de browser geraakt gerefreshed en je zat halverwege een filmpje… helemaal moeten herbekijken).

2. Image Pairing

Bij deze taak geven we links enkele afbeeldingen en rechts enkele afbeeldingen. Het is de bedoeling om de juiste afbeeldingen met elkaar te verbinden door deze van links naar rechts te slepen.

Elk paar dat je wil aanmaken noemen ze een “card” en deze bestaat dus uit een afbeelding (voor links) en een gematched afbeelding (voor rechts).

3. Find multiple hotspots

Bij deze taak geef je een afbeelding en selecteer je regios die men kan aanklikken.

Je koppelt hier berichten aan en geeft mee of de regio juist of fout is.

Men moet alle juiste regios terugvinden (of het opgegeven aantal regios).

4. Branching

Branching kan interessant zijn, moeten we verder bekijken, staat nog in beta.

Is ook iets complexer om mee te starten; en vraagt veel meer tijd om dit conceptueel uit te werken voor alle branches. Kan wel zeer leuk zijn voor sollicitatie trainingen e.d. Videos van de vragen die de persoon aan jou stelt en mogelijke (vaste…) antwoorden waaruit je kan kiezen.