Groepen en vooruitgang opvolgen

We kunnen cursisten ook in groepen plaatsen.

Deze groepen worden door een groepsleider (docent) opgevolgd.

In het Administratie gedeelte kan de groepsleider een overzicht krijgen van de groepen waar hij/zij voor verantwoordelijk is.

Het is mogelijk om de leden van deze groepen in een overzicht weer te geven en een algemene e-mail naar deze gebruikers te sturen

Ook kunnen we hun vooruitgang opvolgen binnen de vakken waar ze voor zijn ingeschreven (Export Progress genereert een excel bestand met deze gegevens)

Verder kunnen we ook een rapport verkrijgen van hun resultaten op de testen die ze hebben ingevuld (export results genereert hier een excel bestand voor).

Indien we toelaten dat cursisten een quiz mogen herdoen worden gegevens van alle pogingen weergegeven in het verslag. We kunnen desgewenst ook de settings aanpassen zodat een test slechts eenmaal kan worden afgenomen…

Het is tevens mogelijk om een geschreven “essay” als quiz aan te bieden, dewelke nadien door de docent geëvalueerd kan worden. De docent ziet een overzicht van alle essays die voor hem klaarliggen om te quoteren en hij kan op de titel van de essay klikken om deze te bekijken

De (voorbeeld) essay werd als volgt ingevuld:

Bemerk ook dat de vraag die gesteld werd in het rechter zijmenu staat alsook hoeveel punten de docent wil toekennen. Dit is zeer gebruiksvriendelijk.

Hieronder staat dezelfde essay-functionaliteit als voorbeeld:

Verder kan de docent (groepsleider) ook Opdrachten geven (Assignments) zoals een eindwerk. Dergelijke bestanden kunnen tevens vanuit ons platform geupload worden en de docent kan deze bekijken en evalueren dankzij zijn machtigingen als Groepsleider.

Hieronder staat een voorbeeld van een Assignment-mogelijkheid. Zolang er niets geupload is kan de cursist niet naar het volgende onderdeel gaan.