Dit kunnen we ook

Hieronder staat een quiz voorbeeld.

En via de quiz hieronder kan men feedback opvragen aan cursisten:

En in het materials Tabblad zijn we bezig met een Zoom-integratie op te stellen.

Zoom-integratie voor webinar-style meetings: 

We hebben in ons dashboard een proper overzicht van de geplande meetings:

 De docent kan de meeting starten en beëindigen. 

Zoom-meetings worden in een nieuw tabblad geopend zodat de studenten intussen ook verder kunnen werken aan hun learningfever-lessen.

Voorbeeld van een Zoom meeting: (audio en video zijn mogelijk maar kunnen desgewenst ook worden afgezet om bijvoorbeeld achtergrondlawaai te minimaliseren)

Er is tevens een chat-window beschikbaar, de mogelijkheid om je scherm te delen als docent, en je hebt een overzichtsbeeld van de cursisten die de meeting volgen.

 

In principe kan de docent lesgeven via zoom, met teksten, afbeeldingen en videos beschikbaar via ons e-learning platform; waarbij we de cursisten op hun kennis kunnen testen via Quiz-vragen en waarbij ze eigen projecten van opdrachten kunnen uploaden voor docent-feedback via de ingebouwde Assignments. De docent heeft inkijk op zowel de vooruitgang van cursisten binnen modules als de vooruitgang geboekt o.b.v. hun testen...

 

Wanneer een Zoom meeting is ingepland zien cursisten een aftelklok tot het geplande meeting-tijdstip plaatsvind. Eens de tijd verstreken is wordt deze klok vervangen door het geïntegreerde zoom-systeem.

[zoom_api_link meeting_id="630326404" class="zoom-meeting-window" id="zoom-meeting-window" title="Onze Zoom Meeting"]