Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This groep is currently closed

Dit traject is uitgetekend in samenwerking met Startel, De IT-opleider in Nederland.

De training is samengesteld uit drie modules die de basis van Software testing met Java weergeven.

Dit is alles behalve een complete cursus die jou een software tester of Java ontwikkelaar maakt. Verder onderzoek met extra bronnen is ten zeerste aangeraden. We leggen met deze cursussen een eerste basis om vanuit te starten met unit testing binnen Java.

Cursussen

We vereisen op zijn minst een kennis van een test eco-systeem binnen de software-industrie, een notie van cloud-infrastructuur en kennis en ervaring met Git en GitHub.

Java Beginners

Deze cursus gaat in op de basis aspecten van het Java eco-systeem en object georiënteerd programmeren. Zowel code leren lezen als kleine code blokken kunnen schrijven, is een belangrijke skill voor software testers.

Maven

Om aan unit testing te kunnen doen, moeten we een extra framework kunnen downloaden en integreren in onze projecten. In vroegere jaren gebeurde dit manueel, maar nu met building tools zoals Maven kunnen vele automatisaties worden opgezet om snel aan Unit testen te kunnen starten.

Unit testen met JUnit

Leer in deze module de verschillende test soorten te kennen en ook onmiddellijk aan de slag te gaan met unit testen binnen Java met JUnit en Mockito.

Wat na de training?

Wil je dieper ingaan op testing met Java, dan kan je de volgende bronnen of opleidingen raadplegen of aanvragen:

  • Java gevorderden – Ga dieper in op de Java programmeertaal en leer omgaan met generieken, lambda’s en meer. Deze cursus is ideaal voor mensen met ontwikkelaar aspiraties.
  • Software testen ISTQB – Volg deze training om het software testing ecosysteem beter te leren kennen. Startel biedt deze cursussen aan.
  • Pragmatic Unit Testing in Java 8 with JUnit – Jeff Langr

Vele andere opties zijn ook mogelijk, hiervoor kan je terecht bij Startel om te kijken wat de beste vervolgstappen zijn.

Alvast veel leerplezier!


Sandra Kerdijk
Officemanager Startel

050 502 8888
info@startel.nl
Lavendelheide 12, 9202 PD, Drachten

Groep Cursussen

Cursus progressie
0% voltooid
0/0 stappen
Cursus progressie
0% voltooid
0/0 stappen